Virpi & Risto

Monitoimimamma

Virpi Ukkonen

 

Olen 60-vuotias, iloinen, huumorintajuinen ja toisinaan jyrisevä ja salamoiva oikeudenmukaisuuden puolesta taistelija. Elämäntehtäväni on jakaa tietoa, miten itse voi edistää terveyttään ja hyvinvointiaan.

 

Invalidista takaisin työelämään

Olen ollut kahdella kyynärkepillä kävelevä invalidi, joka laitettiin työkyvyttömyyseläkkeelle 50-vuotiaana. Minulle on tehty 14 niveliin ja selkään kohdistunutta leikkausta. Vastoin lääkäreiden ennusteita olen kuitenkin kuntoutunut ja saanut uuden mahdollisuuden elämäni polulla. Palasin työelämään viisi vuotta sitten ja uudet tuulet puhaltavat yrityksessämme.

 

Poikani sanoin ”Monitoimimamma”

Olen toiminut elämäni varrella monissa ammateissa mm. lastenhoitaja, siivooja, keittiöapulainen, poliitiikko, myyjä, toimitusjohtaja, luennoitsija, kouluttaja, myynnin ja markkinoinnin konsultti, myyntineuvottelija (keittiökalusteet, radiomainonta, selkäsairaille suunnatut patjat, apuvälineet) ja nyt uusimpana radiotoimittaja ja hiustutkija. Näitä elämäni varrella opittuja taitoja hyödynnän nyt yrityksessämme.

 

Tervetuloa Elämäni polulle kulkemaan yhdessä kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia!

Mitä teen nykyään?

Toimin yrityksemme toimitusjohtajana, Elämäsi liitto ry.n puheenjohtajana, Finnradio.fm:n radiotoimittajana. Lisäksi tämän hetken projektina toimin Helsingin Hiusakatemian myynnin ja markkinoinnin konsulttina ja hiustutkijana.

 

Terveys- ja hyvinvointiluennot

Järjestän terveys- ja hyvinvointiluentoja aiheista nivelet- ja selkä kuntoon sekä hiukset kuntoon. Luennot voidaan järjestää yhteistyössä eri yritysten tai yhdistysten kanssa. Voit tilata myös luennon omaan tapahtumaasi. Hoidan tarvittaessa kaikki luentoon liittyvät järjestelyt: tilavaraukset, lehti-ilmoitusten varaukset ja suunnittelu, luentojen mainosten suunnittelu.

Elämäni polulla – ohjelma Finnradio.fm
  • Onko sinulla terveyteen tai hyvinvointiin liittyvä yritys?
  • Haluaisitko että teen ohjelman tai/ja markkinointivideon yrityksestäsi?
  • Oletko kuntoutunut tai saanut avun terveysongelmiisi ja haluat jakaa kokemuksesi muiden kanssa?

Teen Finnradion ”Elämäni polulla” radio-ohjelmien lisäksi mieheni kanssa markkinointi- ym. videoita. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä, miten voisimme jakaa tarinasi.

 

Remppamies ja videokuvaaja

Risto Tiihonen

 

Olen 56-vuotias tietotekniikan insinööri, tietokoneteknikko, koestaja ja elektroniikka-asentaja varustettuna S2-sähköpätevyydella sekä ammatillisen opettajan pedagogisella pätevyydellä; eli ikuinen opiskelija.

 

Ikuinen opiskelija

Olen tähän ikään asti ehtinyt tekemään ja kokeilemaan yhtä ja toista mottona ”Jos sen on ihminen luonut, minäkin voin sen tehdä”. Jatkuva opiskelu ja uuden kokeilu pitää mielen virkeänä. Se, että johtuuko tämä uteliaisuudesta uusiin asioihin vai rauhattomuudesta, en osaa sanoa. Ehkä sen on molempia.

 

Työtaustaa

Minulla on jo 36 vuotta takana ABB Oy:ssä erilaisissa huollon, koulutuksen ja tuotehallinnon tehtävissä, eli olen viettänyt koko työurani saman yrityksen palveluksessa. Toimin aikaisemmin ABB Oy:ssä kymmenen vuotta sähköalan kouluttajana, koulutusmateriaalin laatijana ja tein koulutustarvekartoituksia.

 

Mitä teen nykyään?

Toimin tänään 08/2020, ABB Oy:ssä Helsingissä sähkökäyttöjen sovellustuessa vastaten lähinnä nosturi ja vintturisovelluksista. Tämän lisäksi toimin yhdessä vaimoni kanssa yrityksessämme ViRi T & T Oy:ssä vastaten kotitalouksien sähköurakoinneista ja keittiöremonttien asennustöistä. Kun vaimoni tarvitsee video-/valokuvaajaa toimin hänen apunaan huolehtien myös valmiiden videoiden tuottamisesta. Osallistun myös luentomateriaalien editointiin ja luentojen järjestelyihin tarvittaessa.

Kaiken liikenevän vapaa-aikani vietän remontoimalla vanhaa OK-taloamme ja saunoen.

 

Ota meidät osaksi tarinaasi. Tervetuloa asioimaan kanssamme.

Yhteystiedot

ViRi T&T Oy

Karpalopolku 12
48710 Kotka

Virpi Ukkonen
0400 169122

virpi.ukkonen@viritt.fi

Ota yhteyttä

2 + 5 =