Virpi & Risto

Monitoimimamma

Virpi Ukkonen

 

Olen 62-vuotias, iloinen, huumorintajuinen ja toisinaan jyrisevä ja salamoiva oikeudenmukaisuuden puolesta taistelija. Elämäntehtäväni on jakaa tietoa, miten itse voi edistää terveyttään ja hyvinvointiaan.

 

Invalidista takaisin työelämään

Olen ollut kahdella kyynärkepillä kävelevä invalidi, joka laitettiin työkyvyttömyyseläkkeelle 50-vuotiaana. Minulle on tehty 14 niveliin ja selkään kohdistunutta leikkausta. Vastoin lääkäreiden ennusteita olen kuitenkin kuntoutunut ja saanut uuden mahdollisuuden elämäni polulla. Palasin osa-aikaisesti työelämään viisi vuotta sitten ja uudet tuulet puhaltavat yrityksessämme.

 

Poikani sanoin ”Monitoimimamma”

Olen toiminut elämäni varrella monissa ammateissa mm. lastenhoitaja, siivooja, keittiöapulainen, poliitiikko, myyjä, toimitusjohtaja, luennoitsija, kouluttaja, myynnin ja markkinoinnin konsultti, myyntineuvottelija (keittiökalusteet, radiomainonta, selkäsairaille suunnatut patjat, apuvälineet) ja nyt uusimpana radiotoimittaja ja hiustutkija. Näitä elämäni varrella opittuja taitoja hyödynnän nyt yrityksessämme.

 

 

Tervetuloa Elämäni polulle kulkemaan yhdessä kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia!

Mitä teen nykyään?

Toimin yrityksemme toimitusjohtajana, Elämäsi liitto ry.n puheenjohtajana ja kokemusasiantuntijana. Järjestän Hyvinvoinnin avaimet tapahtumia ympäri Suomea. Ensimmäinen tapahtuma toteutettiin 17.9 Kotkassa

 

Hyvinvoinnin avaimet tapahtuma Ja hyvinvointiluennot

Järjestän hyvinvoinnin avaimet tapahtumia ympäri Suomea. Pidän myös hyvinvointiluentoja, mm. aiheesta ”Avaimia nivelien, selän ja koko kehon hyvinvointiin”. Luennot voidaan järjestää yhteistyössä eri yritysten tai yhdistysten kanssa. Voit tilata myös luennon omaan tapahtumaasi. Hoidan tarvittaessa kaikki luentoon liittyvät järjestelyt: tilavaraukset, lehti-ilmoitusten varaukset ja suunnittelu, luentojen mainosten suunnittelu.

 

Remppamies ja videokuvaaja

Risto Tiihonen

 

Olen tietotekniikan insinööri, tietokoneteknikko, koestaja ja elektroniikka-asentaja varustettuna S2-sähköpätevyydella sekä ammatillisen opettajan pedagogisella pätevyydellä.

 

Ikuinen opiskelija

Olen tähän ikään asti ehtinyt tekemään ja kokeilemaan yhtä ja toista mottona ”Jos sen on ihminen luonut, minäkin voin sen tehdä”. Jatkuva opiskelu ja uuden kokeilu pitää mielen virkeänä.

 

Työtaustaa

Minulla on jo kohta 40 vuotta takana erilaisissa huollon, koulutuksen ja tuotehallinnon tehtävissä. Olen toiminut  ABB Oy:ssä kymmenen vuotta sähköalan kouluttajana, koulutusmateriaalin ja koulutustarvekartoituksien laatijana.

 

Mitä teen nykyään?

Toimin nykyisin ABB Oy:ssä Helsingissä sähkökäyttöjen sovellustuessa. Tämän lisäksi toimin yhdessä vaimoni kanssa yrityksessämme ViRi T & T Oy:ssä vastaten kotitalouksien sähköurakoinneista ja keittiöremonttien asennustöistä. Kun vaimoni tarvitsee video-/valokuvaajaa toimin hänen apunaan huolehtien myös valmiiden videoiden tuottamisesta. Osallistun myös luentomateriaalien editointiin ja luentojen järjestelyihin tarvittaessa.

Kaiken liikenevän vapaa-aikani vietän liikunnan parissa ja saunoen.

 

Ota meidät osaksi tarinaasi. Tervetuloa asioimaan kanssamme.

Yhteystiedot

ViRi T&T Oy

Urkupillintie 7 B 19
00420 HELSINKI

Virpi Ukkonen
0400 169122

virpi.ukkonen@viritt.fi

Ota yhteyttä

6 + 12 =